Upplys och gör reklam med hjälpa av skyltar

​I dagens informationssamhälle är man van att få upplysningar och instruktioner snabbt och enkelt. Men oavsett hur bra appar och nätsajter det finns är det även viktigt, informativt, och inte minst trevligt med bra skyltar. Skyltar kan användas för många olika ändamål, t.ex. vägvisning, reklam, information om vilka företag som sitter i ett hus, namn på boende i ett hus, information om byggavspärrningar, namnskyltar till privatbostäder, nummer på postlådor m.m.

Det finns också ett stort marknadsföringsvärde i skyltning. Med företagets logotyp på skyltar, företagets färger, typsnitt och övrig grafisk profil går det enkelt för både kunder och anställda att identifiera företaget, hitta dit och få ett visuellt minne av företaget som stärker varumärket. Ett företag kan idag beställa skräddarsydda skyltar för i princip alla ändamål man kan tänka sig.

Professionella och kundanpassade skyltar

Ett företag som kan skyltning för både privata, kommersiella och offentliga ändamål är Frese Skyltar​ som erbjuder skyltar för många olika ändamål. Bland referenserna finns skyltning av skolor, fasadskyltning för offentliga myndigheter och sportklubbar m.m. Skyltarna anpassas efter kundens önskemål både när det gäller material och utformning.

Med lång erfarenhet inom branschen kan Frese Skyltar ge goda råd om vilka typer av material, storlekar, färger, utformningar och typsnitt som kan passa för olika tillämpningar och för olika förhållanden. Ibland vid t.ex. byggskyltning kan väder- och vindtåliga skyltar behövas, medan man kanske vill ha sirligare, graverade skyltar inomhus på t.ex. en toalett eller en kontorsdörr.

Oavsett vad man söker inom skyltning lönar det sig att ta kontakt med ett proffs för att få bästa möjliga lösning!​​